feridesude Bebeğe kilo aldıran neler tüketebilirimm arkadaşlar. 28 haftaya giricem 2gün sonra ben 15kilo aldım bu zamana kadar bugün kontroldeydik bebiş 1.100 sadece az geldi bana 😂🥲 ne yediysem bana yaramış varmı önerilerinizzz
NoName_ feridesude bebeğinizin kilosu iyi bence doktorunuz aksini söylemediyse,bende şuan 29haftalığım hatta bitmek üzere 28.hafta muayenemde 1.500 çıktı bebeğim bende 16/17 kilo aldım bu süreçte 🥹doktor bebeğin önden gittiğini söyledi karın çevresi özellikle
ElifBD feridesude o haftaya göre normal bence kilosu ortalama bu ağırlıklar da oluyorlar sanırım. Bende önümüzde ki hafta 28. Haftaya gireceğim inşallah. Kefir, muz, yumurta, ceviz, kaşar, avakado tüketebilirsiniz
feridesude NoName_ Doktorda normal dedi sadece nedense bana az gibi gelmişti şimdi içim rahatladı . İnsan bazen böyle aynı şeyleri yaşadığı kişileri görünce daha çok rahatlıyor malum 🥰🥰 sağlıcakla gelsinler bebişlerimiz😍
feridesude ElifBD Maşşallah sizede bizde aynı gibiyiz nerdeyse zaten🥰 tavsiyeler içinde teşekkür ederim 💕