ikiprensannesii_ Kizlar burda çoğu kişi doğru tahminde bulunmuş kese şekli ve bebeğin duruşuna tahminleriniz ne bir oğlum var bunuda çok merak ediyorum
tugcedag ikiprensannesii_ bende bebeğimin cinsiyetini merak ediyorum ama resmini paylaşamıyorum nerden paylaşılıyor yardımcı olur musunuz?
ikiprensannesii_ Ayperi11 ay İnşallah çok teşekkür ederim 🥰 kız bebekler solda olur diyorlar olemi acaba çünkü 12 haftadayim bebeğim solda hep
Ayperi11 ikiprensannesii_ benim kızımda hep solumda ama onunla alakası yok bence bidahaki gidişinizde öğrenirsiniz cinsiyeti :)
ikiprensannesii_ Birbebisannesi bende öle biliyorum ama çevrem hep kizlar solda olur diyince merak ediyorum bir oğlum var birde kızım olsa güzel olurdu valah
ikiprensannesii_ Ayperi11 perşembe kontrolüm var ozman tam 13 haftalık olucam inşallah çıkar özele gidecem solerler inşallah
ikiprensannesii_ Emirnokta valah çevrem hep solda kız olur ama bilemedim benim bebeğimde solda hep acaba kızım dedim
ikiprensannesii_ Mizginnnmehmet hadi inşallah nasıl fark ettiniz peki ben bir türlü çözemedim hangisi popo hangisi baş 🙂