Piraye2612 Testler o kadar net ki bu testlere göre çok mu düşük diyorum şuan regl günü beta 45.2 çikti. Düşük başlayıp olumlu ilerleyenleri duymak isterim
Busranur_mnts Piraye2612 normal canım benim adetten 2 gün önce 25 çıkmıştı 5+2yim kontrole gittim ama keseyi göremedim daha önemli olan düzenli artış olması canım 2 güne bi kan ver
asil15 Piraye2612 geç yumurtlama olduğundan geç dollenme olduğu için şuan dusuk ama yukselir inşallah hakkınız da hayırlısı inşallah
gecegunesim Piraye2612 ben 3 ile öğrendigim için bence harıka🤭 hayırlı olsun önemli olan düzenli şekilde 2 günde bir artması hep aynı yerde ölctürmeni tavsıye ederim . Deger hesabının kolaylıgı acısından
Piraye2612 Busranur_mnts öyle yapacam doktoruma yazdım ptsi gel muhakkak dedi. Düşükmü diye endişeleniyorum
Piraye2612 Busranur_mnts pazartesi doktoruma gidicem inşallah. 2 günde neyi ne kadar değiştirebilirim bilmiyorum ama beslenicem progestan alıcam falan öyle
Piraye2612 asil15 inşallah çok teşekkür ederim😘💕 allah isteyen herkess nasip etsin. Benim 6. Oldu bu. Hepsi kötü sonuçlandı bu sefer umutluyum
Alpker Burda daha düşük değerlerle öğrenenleri okudum önemli olan artışın düzenli olması pazartesi doktora gitseniz keseyi bile göremeyebilirsinz beta hcg takibi için çağırmış olabilir
tahamommy Piraye2612 adetime 4 gün kala 38 ile öğrendim kan veripte kendimi strese de sokmadım 10 gün sonra keseyi görmeye gittim direkt.. şuan 26. Haftadayız 😍 güne göre düşük değer diye bişey yok aslında bi kere daha kan verip artışı güzel mi ona bakabilirsin geriisi de Allaha kalmış artık