Zehraeminesimay Kızlar saat 9 da uyandım o saatten beri hareket etmedi saat 2 oldu tatlı şeyler yedim hareket ettim karnıma falan vuruyorum yok hareket etmiyor normal mi
1melek2prens1anne Zehraeminesimay son zamanlar yerleri daraldığı için hareketleri kısıtlanıyor normalde ama 3 saatten fazla da hareket etmezse acile gel diye uyarmıştı benim doktorum eğer hastane yakınsa ve için rahat etmiyorsa bi acile git
kubrarsn Zehraeminesimay bende 34+4 oldum bebeğimin hareketleri azalmaya başladı bundan önce 7/24 hareketliydi sürekli tekme atıyordu şuan çok azaldı
Zehraeminesimay Zmrmom akşam 7 de rendavum bekliyorum birde karnım sertleşiyor ve ağrıyor bir ağrı giriyor kasılma mi oluyor bu ilk hamileliğim ve çok halsizim belime de ağrı giriyor
Zehraeminesimay 1melek2prens1anne hareket etti ama az yine tatmin olmadım dediğiniz gibi yeri daraldı diye galiba birde doğum yaklaşmış galiba bu belirtiler onu gösteriyor kasilmam var iki gündür bel ağrısı var sık sık tuvalete çıkma isteği var zaten 34 haftalıkken kanala girmiş denildi 36 haftalıkken de kanalda denilmişti yavaş yavaş zamanı geliyor galiba
1melek2prens1anne Zehraeminesimay kanalda ise doğumunuz çok yakındır bende 37+2 yim hareketleri az sadece kendini çok kasıyor benim 3. doğum olacak bekliyorum bende sağlıkla gelsinler
Zehraeminesimay 1melek2prens1anne ay hayırlısı olsun bakalım peki bağırsak hareketlerinde değişiklik sık sık tuvalete çıkma karın ağrısı da doğum belirtisi mi afedersiniz ama ishal olma mide bulantısı falan
1melek2prens1anne Zehraeminesimay evet doğum belirtisi son günler ishal ve mide bulantısı çok oluyor bol yürüyüş ve squat yap çok iyi oluyor. Çatı muayenesine oldun mu peki
Zehraeminesimay 1melek2prens1anne bir saat sonra muayenem bakalım edecek mi doktor 36 haftalıkken olmuştum açıklık yok rahim ağzı yumuşamış denildi
Zehraeminesimay 1melek2prens1anne nst de sancı çıkmadı yalancı kasılmalar olması güzel dedi normal doğum için bebek baş aşağı suyu da iyiymiş haftaya tekrar kontrole gel dedi
1melek2prens1anne Zehraeminesimay hayırlısı olsun inşallah bakalım haftaya kadar inşallah kendiliğinden gelir bebişler 🙏