Nur8893 Merhaba güzel Anne Adayları 🌺 Bu ay kimler beklemede ve kimler pozitif sonuçlar Aldı ❤️ Benimde bat 26 Haziran Bu aydan pek umutlu olmasam da içinde yine de küçük bir umut besliyorum Hepimizin gönlümüzce Olsun İnşallah güzel sonuçlar Alalım ☺️☘️🌺
babymom2026 Nur8893 Bata 2 gün kaldı dün ovulasyon pik çıktı umutluyum 💕 Belirtiler var ama gecikmeyi bekliyorum inşallah benimledir mucizem 💕 çok ihtiyacım var ona 😇
Sans_seninle Nur8893 benimde bat 23 ovilasyonda çatlayalı 11 gün oldu sabah test yapamadım 2saat sonra yapacağım
Slmcnmyeniben Nur8893 bat belli değil düzensiz regl oluyorum ama sabah artimed testte pozitif gördüm pek umitlenemedim yalancı pozitiftir diye bel kasık ağrısı var birde baş ağrısı
ylcnozge Benimde bat 28. 1 buçuk yıldır bekliyorum. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Amin
Beyzaknr Benimde bat 26 daha önce kimyasal gebelik yaşadım ve idrar testinde yalancı pozitiflik o yüzden test yapmadım adet gecikmesini bekliyorum inşallah Allah isteyen herkese versin
Nur8893 Beyzaknr Bende 1 kere kimyasal yaşadım Canım bende test yapmayacağım bekliyorum bakalım . İnşallah güzel sonuçlar alırız 😘
babymom2026 Nur8893 kasık ağrısı vardı dün sol kasıkta sık idrara çıkma uyku hali halsizlik dün bi kac kere öğürdüm ama kusmadım ayak ağrısı öyle işte canım. Çarşamba günü awox yaptım negatif çıktı 🥹
Nur8893 babymom2026 Belirtilerin hepsi var gibi belki o yaptığın test erken olmuş olabilir 🤲🏼 Seninde ilk gebelik mi canım . Benimde göğüs ağrım var ama Duphaston kullandım bu ay adetim çok uzun sürdü diye onun etkisi olabilir diye düşünüyorum .
Nur8893 melly1 2.Çizgi görünüyor canım başka test yaptın mı . Artık güvenemiyoruz maalesef ki testlerde ama
babymom2026 Nur8893 evet erken yaptım sanirim 🥲 evet canim benim de ilk gebelik olacak hayirlisi olsun 💕