zeynepcee1 Hamilelikten önce de zayıf olup az kilo alan var mı? 28. Haftamdayım sadece 3 kilo alabildim ve öncesinde de 4 kilo vermiştim. Benim gibi olan var mı?
Ftm2025 zeynepcee1 ben 52 kilo ile hamile kaldım 3 kilo aldım ilk aylar sonra tekrar verdim 51 olmuştum en sonra şimdi 8 aylığız ve 65 kiloyum çok kilo aldım gibi
Daisyy000 zeynepcee1 Normalde zayıfım maksimum 52 olurum hep. Hamilelikte 26 kg aldım. Şimdi 2. Ye hamileyim .12.haftada şimdiden 2 kg aldım. Her hamile- hamilelik farklı 🌸 Önemli olan sizin ve bebeğin sağlıklı olması
Zeynep0742 zeynepcee1 ben ilk 5 ay 3 kılo aldım. Sonra kilo almaya başladım şuan 7.ayımdayim 11 kilo almışım
Obirtazeanneee zeynepcee1 ben 47 ile hamile kaldım ilk aylarda 3 kilo verdim sonra nasıl olduysa 23 kilo aldım imreniyorum kilo almayanlara ve şu an 37 haftandayım 🥹
Zalas 51’le hamile kaldım 45’e kadar düştüm ilk üç ay ama şu an 60’ım. 35+6’dayım. Tahminimce 63-64’le kapatırım diye düşünüyorum. Son haftalarda bebiş kilo alıyormuş.
Ftm2025 Pink29 hamur işi hazır paket gıda kesinlikle yemiyorum Sabah kahvaltıda Bal yumurta Avakado muz kaşar peynir tahin pekmez yiyorum Öğlen mutlaka karpuz yiyorum karpuz çıktı çıkalı 50 kilo yemişimdir Akşam yemeğimde standart şeyler yiyorum tavuk ya da et mutlaka oluyor sebze olarakta sürekli salata yiyorum Sağlıklı kilo aldım o yüzden Herkes dizilerdeki sahte hamileler gibisin diyor 68 buçuk oldum ama sadece karnımda bir top var Hiç ödemim yok Günde 4 litre su içiyorum Diyetisyenle çalıştım ben bebeğimin karın çevresi küçük kalıyor diye Şükür oda haftasını yakaladı Maşallah iyiyiz
Zalas Pink29 çok meyve tükettim. Onun haricinde hep dengeli beslendim. Bebeğe kilo aldıracak yiyecekleri tercih ettim. Muz, ceviz gibi. Midemin bulandığı zamanlarda da makarna yedim. Bolca yoğurt tükettim. İnternette bebeğe kilo aldırıcı yazan her şeyi tükettim kısacası.
Baklavaseverim Pink29 Ben 20. Haftama kadar 2 kilo verip sonra 36 ya kadar 22 kilo aldım ama 9 ay hep yattım ve 20 den sonra her gün tatlı yedim dışardan yemeyin ev de kendiniz pekmezle vs tatlandırın pekmez de kilo aldırıyor diye biliyorum tabi şeker hastası değilseniz ama yatmayın benim yüzde 44 ü ödem çıktı 🤣🤣
Gzmbskn Ftm2025 merhaba bende aynı dediğiniz gibi besleniyorum bebeğimin karın çevresi 10 gün geride acaba diyetisyen ne önerdi bunun için yardımcı olabilir misiniz
Ftm2025 gozde91 evet zaten benim doktorum sen istesen 50 kilo ol bebek kilo alsın dedi bebeğe odaklı bir beslenme şekli bu Bende 9 aydır kuluçka tavuğu gibi yiyip yatıyorum kilo bende aldım
gozde91 Ftm2025 benim hâlâ bulantılarım var da 18.haftadayım. Doğru düzgün yiyemiyorum yediklerim de bari bebeğe faydalı olsun dedim
Mutlu_Bir_Anne3 zeynepcee1 Ben, ilk gebeliğimde 63 kg dum 176 boyum ve tüm gebelik boyu sadece 7 kg aldım 69,5, ile doğuma girdim. Bebeğimin kilosu da iyiydi 3.5. Doğum sonrası hızlıca verdim ama emzirirken bir ara aldım hurma çok yediğim için 😅
zeynepcee1 Mutlu_Bir_Anne3 bakalım nasıl olacak bende 33. Haftadayım şimdi hamile kaldığım kilodan 1 kilo fazlayım ama öncesinde 4 kilo vermiştim 5 kilo almış oldum
anneolmakneguzel_ zeynepcee1 zayıf hamile kalamadım canım 😅 ama 83le başlayıp 88 le devam. 32.hafta Aşırı yemiyorum almakta pek istemem
__Kubracik01__ zeynepcee1 55 ile hamile kaldım 26.haftadan sonra kilo aldim iştahım 7.aya yakınken açıldı