BuketKrnn Kızlar merhaba, Salı günü üniversite hastanesinde rahim filmi çekileceğim. Doktoruma canımın tatlı olduğunu söyledim, acı eşiğim maalesefki düşük. Anestezili yapalım dedi. Anestezili yaptıranlar bana biraz bilgi verebilir mi süreç hakkında ?
ssnur BuketKrnn ben anestezili yaptırdım bir şey hissetmiyosunuz uyandığımda anestezi etkisiyle ağlamıştım o kadar
Sureyya1 BuketKrnn en iyi karari vermissin annestezili daha iyi uyaninca biraz agrin olabilir yanina ped al lekelenme oluyor
ozge1001 BuketKrnn anestezili oldum hiç ağrım olmadı ilk anestezi geçin ufak bi kasık ağrısı oldu 5dk başka bir şey olmadı kanama vs de olmadı bende
Ggggghghh BuketKrnn adet gibi olmuyor ama biraz oluyo 2 defa çektirdim ilkinde kanama olmadı 2. De oldu çok sürmedi 1. Günün sonunda kesildi korkma
Sureyya1 BuketKrnn yok cok olmuyor korkma tabi sonucta bi islem insan korkuyor insallah guzel sonuclar alirsiniz
BuketKrnn Byzz61 ay hiç bilmiyorum kuzum doktor haftanın 1 günü şehir hastanesindeymiş şansıma o denk geldi bana. Ameliyat günümde 2 ameliyat arasına sokacağım seni dedi ama fiyatı ne ben sordum ne o söyledi gidince göreceğim şok etmese bari 😄
BuketKrnn Byzz61 dün sekreteriyle görüştüm canım, maksimum 4 bin tutar dedi daha aşağısı bile olabilir fakat üstü olmaz dedi bilgin olsun 🙂
Sila41_ BuketKrnn ben yaptırdım korkacak birşey yok regl sansıcı gibi bşraz ağrın oluyor sadece birkaç gün, işk uyandığında biraz sğrın oluyor ama dayanılmayacak bişey değil korkma
Hatice_11 BuketKrnn bende sizin gibiyim iğneden bile korkuyorum . Korkulacak HIc bir sey yok . Damar yolundan ilaç veriyorlar uyuyorsun gözümü odada açmıştım 🌺
Sena1359 BuketKrnn ben de yeni çektirdim çok rahat korkmana hiç gerek yok bende stres yapmıştım nasıl olacak diye ama boşunaymış.. gözümü açtığımda odaya götürüyorlardı hemen de ayılmıştım