Gizemsli- Merhabalar bende başımıza gelen bir durumu paylaşmak istiyorum. Yeğenim de erken doğum oldu gebelik zehirlenmesinden. İlk hafta oksijen verdiler oksijen alamıyor yeteri kadar diye sonra gün geçtikçe okjisen makinesini de çıkarmışlar sadece orda yatıyordu yani bebek her yeri delik deşikti mosmordu serum taka taka. Ablamında artık sütü kesilmeye başlamıştı mama falan veriyorlardı orda da rezil ettiler yeğenimi. Sonra öğrendik ki bunlar yatırdıkları her çocuk adına devletten para alıyorlarmış. Hastaneyi ayağa kaldırdı ablam. Sonra işte doğumu yaptıran doktor sakin olun gelin odamda konuşalım falan dedi çocuk doktorunu savunacak güya afedersin gerizekalı. Bir de bizim gözümüzü korkutuyorlar diyorlar ki burdan çıkarsa ölür göze alıyor musunuz falan filan. Ablam dedi hepsini göze alıyorum ben çocuğumu istiyorum diye. Sonra vermediler bizde bir tanıdık aracılığıyla hastanesini değiştirdik ki çıkışını alalım diye. Başka hastaneye geçti ve bir ya da iki gün yalan olmasın orda kaldı sonra eve çıkardık. Çocuğun hiçbir şeyi yoktu. Hepsini Allah’ıma havale ediyorum. Umarım sizin çocuğunuz da bu konudan yatmıyordur .🤲🏻💐