Sila1245 Ezgiiiiia söylemesi ayip elim oramdan cikmiyor sureklide pecete ile siler bakarim kan vs akinti takibi yaparım tek hazırlığım bu 😂
Sila1245 Mrvkoz dun esime zor bela balkonu yikattim tek evleri supuruyorum siliyorum alt ust ediyorum banyo lavobo heryeri fircayla sivazliyorum ama esim cocuk gibi 1 saat geçmeden eski haline çevirdiği için yoruldum için birazda oyuzden bu sallamalarim🙄
Mrvkoz Sila1245 valla ben bişey isticem diye benim adamın ödü kopuyo 😂 anası öğretmeniş ki hiç bişey elinede yakısmıyor zaten ayagımın altında dolanacagına cekil kenara diyorum 😂 cok şükür herşeyimiz tamam odamız hastane cantamız ikramlıklarımız bi tek paşamız eksik 🥰
Esrefiblue Sila1245 bizde bugün 37 olduk ve bir kaç ufak şey dışında acil olan şeyleri tamamladık açılmam da var zaten 27. Haftadan beri rahim boyunda kısalık vardı yarında kontrole çağırdı doktorumuz bakalım ne olacak 🤰 herkese hayırlı doğumlar
Esrefiblue Sila1245 ağrım var diyemem çünkü açılmayı yapan ağrıyı hatırlıyorum uyutmuyordu fakat karnım taş gibi çok sert bebeğimin hareketleri de bir okadar canımı yakıyor
Cemreemine Sila1245 erken donenler erkenmi doguyomus bende tam suan 37 haftalik oldum benimki 32 den once donmustu 😞
tazecikanneee Bizde 37+3üz bugün doktor kontrolümüz vardı nst de çok bi sancı yoktu ama kafası baya bayaaa aşağıya inmiş basıyor artık bir iki güne sancın gelir dedi doktor ben sok 😒👀😂 hiç sanmıyorum ya neyse herkeste bir anda ansızın gelir diyor 🙈 Kıyafetlerinindaha yarısını yıkayıp ütüledim 🙊 evim temiz allahtan bir kendi temizliğim kaldı o da haftaya kadar sancın olmaz Doğum başlamazsa vs haftaya Pazartesi Çatı muayenemiz var bakalım ama bizim bebişşş bir haftadır hiç kilo almamış 😒 doktor her gün yumurta köfte et ve bol c vitamini önerdi 😒