Tuba3560 Arkadaşlar merhaba izmir’de yaşayan ve bayrakkı şehir hastanesinde muayene ola hamiş arkadaşlar kime gittiniz memnun kaldınızmı birde ayrıntılı ultrason varmı acaba
Zeynep0742 Tuba3560 ben detaylı ultrasona gittim.ama yapmıyorlar. Manisa devlet hastanesinde var oraya git dediler. Ama randevu bulamadım hiç mecbur özelde yaptırdım
burcu_tokgz Tuba3560 merhabalar Karataş hastanesi berhan hoca ya yaptırmıştım 4.500₺ çokta menmun kaldım sizin heyecanınızın farkında diğerleri gibi beneğiniz sağlıklı yüzünü göstermiyor demek yerine bebişiniz yüzünü gösterene kadar ilgileniyor ❤️
Apay İzmir de Medicana da Dr Mustafa Melih Erkan a gidiyorum. Ayrıntılıyı da daha önce Cenk Gezer e yaptırmıştım. Ayrıntılının ücreti 6500₺ ydi. Ama ben normalde adada yaşıyorum. Adada devlette bakılıyordum 6. Aydan itibaren oraya geçtim
mom_0038 Apay cenk hoca şuan ne kadar alıyor bilginiz var mı 2023 te ilk gebeliğimde gitmiştim çok memnun kalmıştım şuan fiyatlardan haberim yok bilginiz var mı
Apay mom_0038 ben 23 haftalıkken gitmiştim. Şuan 33 haftalığım. 10 hafta önce 6500₺ ödedim. Üzerine savaş çıktı tabi tekrar güncellemiş olabilir fiyatını ama üç aşağı beş yukarı bu civardadır.