Rumeysahllc Arkadaşlar merhaba, 28 artı 4 günlüğüm. İlk gebeliğim pek bilgim yok, emzik kullanmak istiyorum ama , önerebileceğiniz çokça memnun kaldığınız emzik marka ve modelleri söyler misinizz🥹
Naazli Rumeysahllc ilk kızıma bibs kullanmıştım. Hemen tutmuştu ama internet dışında başka bi yerden bulmak zor oluyor. Tavsiyem her yerde satılan bi emzik denemen. Düşebiliyor kaybolabiliyor yırtılabiliyor. Yedeği olmayabiliyor. 2. Kızıma philips avent ultra soft verdim kabul etti. Genelde bebekler rahat tutuyormuş bu modeli
Rumeysahllc adatuna yaaa oju da düşünmüyorum değilim sürekli ona gitti elim ama tavsiye almak daha iyi oldu , teşekkür ederim
ValideSultan Bir sürü emzik aldım bir ton para verdim gitti en ucuz saçma sapan bir emziği aldı bence deneme yanılma yöntemi
Patiseverana Rumeysahllc geçen gün indirimdeydi ikilisini 300 e mi ne aldım bibs arkadaşım da onu kullanmış bebeklerin hoşlarına gidiyormuş, emzik kullandırma gibi bir düşünceye girmedim ama dursun kenarda diye aldım nasıldır bilmem 😃🌺
3_bebelianne Rumeysahllc philips ultra air 😂🤣fatoş bakkal emziği ikisinden de aldım bakalım hangini tutacak oğlum philipsi 6ay emdi sonrasında wee baby almıştı