Denizj ErsBegAs ev temizliği mi? Semineriniz fln oluyo mu? Çocuklar olmayınca vaktin daha bol oluyodur yavaş yavaş yap herşeyi yorma sıcak zaten
Selim_Alparslan Denizj oyle kuzum ikinci olmasına rağmen ilkmis gibi hissediyorum cok heyecanlıyım onu koklamak için 🥹
Zehraax Denizj uygulamaya göre 21 ama bizim son 10 günümüz kaldıı planları sezeryan 30 Haziran’da inşallahh. Biraz zor bir hamilelik geçirdim ama çok şükür artık son günlerr
Denizj Zehraax yaa neden bu kadar zorladı annesini😭 sağlıkla al kucağına canım bitmiş maşallah artık 10 gün nedir ki. Bol bol uyu dinlen
Parlalina Denizj aminn hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 💖 sayılı gün olunca geçmiyor zaman çabucak 20 gün geçsin artık kucağıma alayım diyorum ama 1 gün zar zor bitiyor🤣 heyecan korku herşey varr
Parlalina Denizj 37. Haftada doğumun gerçekleşmesi gerek 4 kez ameliyat oldum hamileliğimde. Böbreğe stent takılı onunda max 6 hafta süresi var. 37 de haftası doluyor 5. Kez ameliyat olmak daha riskli o yüzden minnoşu alıcaz nasipse. 37+4 te olucak zaten 🙏🏼
Parlalina Denizj amiinn inşallah, gününden önce gelmesin diye çabalıyoruz. Yerimden kalkamıyorum o kadar bunaldım ki günde 2 kez progestan fitil. Sadece yemek duş lavabo için kalkıyorum yerimden 🤦🏻♀️
Denizj Parlalina ya gerçekten sürecin çok yıpratıcı olmuş☹️ 35. Haftadasın erken gelme riski var mı cidden.
Parlalina Denizj maalesef var. 2 ameliyat ta anestezi almamıştım çok zor dayanmıştım ama son 2 ameliyat ta anestezi aldım artık mecburen, birde zaten T rahim benim. Küçük rahmim oda erken doğuma etken
mucizebebegimmm Denizj 99 düştükten sonra daha hızlı ilerlemeye başladı sanki benimki de 84 olmuş bile şimdi baktım 🥰🥹 99 inene kadar haftam ay gibi geçiyordu 😂