Kardelen1010 Hanımlar detayli ultrason zamanım geldi ama nereye gittiysen hep normal ultrason yaptılar ben detaylı dememe rağmen bi hastane de perinatoljiden randevu alman lazım dedi bu konuda bilgisi olan var mı
Adsiz1998 Kardelen1010 ben özelde yaptırdım geçen ay 5 bine detaylı ultrason önemli herkes öneriyor sizde maddi durumunuz iyiyse yaptırın
Parinas Kardelen1010 sizin ben detaylı istiyorum demenizle olmaz ki o 😀kadın doğum doktorlarının kullandığı cihazlar görmez detaylı. Ayrı cihazları var onların. Perinatoloji ya da radyoloji uzmanı olması lazım. Devlette alırsanız çok önceden almanız lazım ki çoğu devlette de olmuyor. Yoksa özele gidin vaktiniz dolmadan
Selenavci63 Kardelen1010 kadın doğum doktorları yapmıyor perinotolog gitmeniz gerek zamanınız geçmeden randevu alın
Tazeanne2016 Detaylı ultrasonu kadın doğumda yan dal yapan perinatologlar daha detaylı bakıyorlar , olduğunuz şehirde isterseniz onu bi sorun , bu alanda çok fazla doktor bulunmuyor o yüzden biran önce randevu almaya çalışın