Melekkn nazifedey neeee ben mecbur 19 yaşında evlendim şuan yirmiyim ve anne olucam ben kendimi çocuk biliyordum😃
SalihaHakanetin 24 yaşında evlendim 29 da ilk anneliği yaşadım şimdi 35 yaşıma girdim 2. Bebeğim 31 haftalık 🌸😍🧿
Devran 24 te anne oldum şimdi 30 um hamileyim 2. Ye oda ağustos başı doğacak eşyalarını yıkıyorum minnak minnak ❤️
curlyanne Damla_g28 ayakları üstünde durabilen eğitimli bir anne olabilmen için canım ama bu yazım şekliyle anlaman biraz zor 🤷🏻♀️
Damla_g28 curlyanne senin kadar ukala ve kendini beğenmiş insanların piskolojilerini düzeltmek için okudum ama senin tıbben de kurtuluşun yok cahilliğinin önünede geçemeyiz 😉
Deryz nazifedey açıkcası çok şaşırdım 14 çok erken bir yaş ben 16 yaşında bile hala evcilik oynuyordum lisedeyken bile o kadar erken hayata atılmak çok güç birşey bence 26 yaşında evlendim evlenirken hala kendimi sorguluyordum derya acaba doğrumu yapıyosun diye 🤷🏻♀️şuanben 28 yaşına giricem 2 yıldır evliyim 28 de anne olucam inşallah
Feride_01 nazifedey 34 yaşındayım ilk bebeğim 2 yıl önce evlendim hiçte pişman değilim gezdim tozdum çalışıyorum Şuan da vaktinde evlendim diye düşünüyorum
ElifEsmaBeyza Hilaldmrci Gaz agrısı olabilir. Gebeliğin ilk haftalarında kanama yoksa belde kasıkta ağrı normal kabul edilir. Rahim hızla büyüyor cünkü
ElifEsmaBeyza 25 yaşımda ilk kızımı, 28 yaşımda 2. kızımı, 33 yaşımda 3. kızımı aldım kucağıma❤️ Şimdi 38 yaşında 4. hamileliğim ama yolunda gitmiyor kalp atımı duyamadık. Hayırlısı
2prenses-anne nazifedey aynı şekilde bende 15 de evlendim 😏16 da anne oldum sonra 19 da tekrar anne oldum şu an da 3. Bebişim bekliyorum 23 yaşındayım