Eres26 25 yaşında evlendim Kendi istediğimizle 6 sene çocuk düşünmedik Şimdi 31 yaşındayım 20 haftalık hamileyim 🙏🏻
curlyanne 2baby1mom__ konu sadece sorumluluk değil küçük yaşta olup olgun olan insanlar da var ama eğitim, kariyer bunlar zaten ancak 25 yaşına kadar oturuyor
melikegkbltt__ ylzmommyy maşallah 🥹🥹 bebislerimizi sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alalım inşallah 🩷🩷 cinsiyetini öğrendiniz mi 💘
[silindi] myangelson katılıyorum 15 16 yaşında ben evleneceğim diye tutturan kızlar da var benim uzak tanıdığım iki kişi biliyorum öyle 15 yaşındaydı annesi oku diye diretti oku ne istersen yapalım dedi inatla evlendş kız hemen de çocuğu oldu 2 çocuğı var şimdi bir diğeri de lise birdeydi o da 15 yaş civarıydı ailesi küçüksün bekle acele etme 18 ine gel en azından dedi kız vermezseniz kaçacağım dedi sevgilisi vardı ki sevgilisi de 18 yaşında falandı öyle evlendiler.. ben 27 de anne oldum
myangelson [silindi] ben büyük cesaret olarak görüyorum ya 15 yaşında ben evliliği hiç düşünmüyordum bile 🤷🏻♀️ okuyayım üniversiteye gideyim çalışayım para kazanayım derdindeydim hep
bebek_29 nazifedey Nasııl canım 14 yaşında evlendin ben şok hangi yılda evlendin ve zorlamı evlendin baya genç yaşta anne olmuşsun yaa ben 18 de evlendin 19 da ilk çocuğum oldu 🥹🫣
nazifedey bebek_29 2004 te evlendim 2005 te ilk çocuğumu kucağıma aldım zorla olmadı ama soran olmazdı ozamanlar kimseye cahildik ozaman
Fffyza23 21 yaşında üniversite okurken evlendim çok aşık olmuştum çünkü. Sonra gezdik tozduk, kariyer derken çocuk istemedik. Şimdi ilk çocuğumla 27 yaşında anne olacağım inşallah ❤️ Şu an 17 haftalık hamileyim 🥹
Mucizemyoldaaa_ nazifedey 26 yaşındayım Allah nasip ederse Eylül’de oğlumu kucağıma alıcam 😍 Kasım’da da 27′den gün alıcam 🥲