nazifedey İlk kaç yaşında anne oldunuz ben 14 yaşında evlemdim 15 yaşında oğlum oldu şuan 35 yaşındayım yine gebeyim ve oğlum geliyor yine
myangelson nazifedey 27 yaşına girmeden ilk oğlum doğdu ama 2 gün yaşadı kaybettik 💔 bu sene de 30 yaşına girmeden oğlum doğdu. Şubat’ta doğum yaptım ben Eylül doğumluyum 💙
Daisyy000 nazifedey 27 yaşında anne oldum şimdi 29 yaşındayım ,2.ye hamileyim 🌸 14 te evlenip hemen çocuk yapmak çok büyük cesaret ,kendi isteğinizle mi yaptınız 🌸
myangelson dedimolabilirrr ben artık yorum yapmak istemiyorum bu yaş konularına o kadar çok var ki normal bir durum gibi savunuluyor bir de 🥲
Anonimmommy myangelson başınız sağolsun ilk bebeğiniz için üzüldüm merakımı mazur görün neden kaybettiniz
dedimolabilirrr myangelson yani bende asla yargılamıyorum ama şaşırıyorum isteyerek olmamıştır diye düşünüyorum aile zoruyla olduysa da çok zor bir durum.. Tek istediğim örnek teşkil etmesin bitsin artık bu çocuk gelin olayları🙁
nazifedey Daisyy000 eskiden soran olmazdı kızlara evlendim anlamazdımda adetim gecikince anladık gebe kaldığımı
gorkemakdmr nazifedey benim teyzemde sizle aynı kaderi paylaşmış türkiyede büyüklerimizin kız çocukları için uygun gördükleri yaş aralığı 13 veya 14 yaşmıştı
Helink nazifedey 14 mü çocuk gelin … eminim zorladır o yaşta mantıklı karar veremeyeceğinizi herkes biliyordur , 26 yaşında anne oldum ilk şimdi 30 yaşındayım hamikeyim
gorkemakdmr nazifedey beni sorarsanız eğer 24 yaşında evlendim şu an 26 yaşındayım 10+5 haftalık hamileyim 27 yaşıma günler kala doğum yapmış olcam
reyhan03K nazifedey 33 yaşındayım 19 yaşında ilk kızımı aldım 25 yaşında ikinci kızımı aldım şuan 33 yaşında 3. Hamileyim 22 haftalık
Mavili1480 nazifedey 21 yaşında evlendim 23 yaşında oğlum oldu 27 yaşındayım ikinci oğluma hamileyim 🥰
Selim_Alparslan nazifedey 19 yaşımda universite 2. Siniftayken evlendim. 🎀 21 yaşında anne oldum. 6 yaşında oglusum var 🤩 Kepimi oğlumla beraber attik 🤩Şimdi ikincisine hamileyim 2. Oğlumu da 27 yaşında kucağıma alacağım inşallah 🥰
Ehjfjsjs nazifedey 25 yaşında anne oldum 31 yasindayim oğlum 6 yaşında şimdi 4 buçuk aylık kızıma hamileyim
myangelson dedimolabilirrr zorla evlendirilenlere birşey diyemiyorum ama isteyerek evlenen de çok var illaki denk gelmişsindir belki 🥲 maalesef bizim ülkemizde 14-15 yaşını evlilik yaşı olarak gören çok var böyle aileler çok var hala. Yani eskiler çok anlatırdı 15 yaşında evlendim falan diye ama bunu devam ettiren eski kafalı aileler hala var çok üzücü