betic Ruruu biberon seti alabilirsiniz fiyatları öyle çok düşük değil baktığında birtık daha pahalı bir şeyler istiyorsan o sallanan Beşikler var ya kendi kendine onlar da iyi bak işte eksiklerine göre
[silindi] Ruruu ben yakın arkadaşımın oğlu olduğunda feneriumdan forma almıştım,kendisi bebeğime ucuz mahalle butiklerinden bir pijama takımı getirdi 😅aklıma o geldi şimdi bence orijinal forma 3-4 yas için güzel bir hediye
Zero93 Ruruu Aynı soruyu arkadaşlarım sordu bana sana ne alalım diye. Anakucağı, anne bebek çantası,isimli hastane çıkış seti,bütçeye göre bebek kamerası,süt sağma makinası olabilir. Bana çanta ve isimli set alacaklar diğerlerini ben almıştım.
Daisyy000 Ruruu Ben bohça yaptım.İçine zıbınlar, çoraplar, süslü tokalar elbise ve alt üst takımlar, ıslak mendil, pisik kremi, kolonya ,ağız mendili ,oyuncak vs koydum çok mutlu olmustu
Ruruu betic sallanan besiklerden kastiniz anakucagi mi? Biberon biraz hafif kalir gibi geldi ya 8 yillik arkadasim
Ruruu [silindi] takim tutan biri hic degil ne esi ne kendisi bu yuzden o biraz yersiz olur ama tesekkur ederim ☺️
Efendininannesi Benim en yakın arkadaşım bana sepet içinde bir tane ayakkabı bir takım kıyafet emzik biberon bebek sabunu bebek nemlendirici tırnak makası seti el örgüsü amigurumi oyuncaklar çıngırak müslin örtü birsürü şey dolu sepet yapıp getirmişti çoook mutlu olmuştum markaları da Philips avent sebamed mustela olanlardan fikir olsun sizede ✨ şimdi 2.ye hamileyim bu sefer kız yine aynı paketi hazırlıyo sağolsun ayıptır söylemesi hesapladım aldıklarını sadece eczane ürünleri 4.5 milyar tutuyo 😅
Elif3419 Ruruu en mantıklısı altın takmak verdiğin hediyenin aynısı gelir sen marka birşey alırsın o sıradan bir hediye alır üzülür insan
1_Pandackk Ruruu teyzemi görmeye gideceğim bugün ne alicam bilemedim çeyrek altın vermeyi düşünüyorum elbiseler çok çabuk küçülüyor ihtiyacı olmaz diye düşündüm sonucta almış büyüyor bebek bazen giydirilmiyor bile
Melikeakkc Ruruu çok yakında para verebilirsiniz hediye çeki yaptırabilirsiniz. Yoksa kıyafet, oyuncak olabilir.
Mrscakir Ruruu ne kadarlık bi bütçe için soruyorsunuz bilmiyorum ama çeşit çeşit kıyafet alıp bi sepet yapabilirsiniz. Oyun halısı alabilirsiniz, ana kucağı alabilirsiniz, kullanır mı bilmiyorum ama kanguru alabilirsiniz. İlla yenidoğan döneminde kullanmasını istemiyorsanız yürüme arkadaşı alabilirsiniz, mama sandalyesi, kamp sandalyesi bu tarz şeylerde alabilirsiniz sonuçta 3-5 aya bunlarda lazım olacak ☺️