Elifkocc Kızlar ben evlenmeden önce yani yaklaşık 9 ay önce genital bölgeme ağda yaptırdım normal de kendi ablamın dükkanı var ama çok yoğun bir süreçteydi ve onu meşgul etmek istemeyip farklı bi yere gittim ağdadan sonra genital bölgem de yuvarlak et beni desem değil siğil desem o da değil değişik bir şey çıktı daha önce başına gelen var mı ablama sordum pis ağda kullanmıştır dedi acısı yok ama asla geçmiyor keteme randevu alıp gidicem kayınvalidem hpv mi bulaştı acaba dedi içime şüphe düştü küçük ama kahverengi daha önce yaşayan var mıdır?
Esma006 Elifkocc kıl dönmesi olabilir canım genellikle koltuk altı vajina ve kuyruk sokumunda ciakr ama doktora görün genel cerrahi de iyi bilir
Elifkocc Bussbety genel de umumi tuvalet vs bunlardan da bulaşabiliyormuş 5 kadından birinde varmış bu virüs
cebeci Benim gittiğim kuaför çok temiz çalışıyor ama aynı sorunu ben de yaşadım, bir süre sonra kendiliğinden geçti, umarım sizin de ciddi birşeyiniz yoktur.
cebeci Elifkocc Koyu kahverengi kırmızı arası gibiydi, kıl dönmesi sanıp patlatmaya çalışmıştım ben de ama patlamadı çok acıdı, yaklaşık iki haftada geçmişti diye hatırlıyorum.
Elifkocc bebek_29 değilmiş canım sonradan öğrendim ağdada ki kılları temizleyip sonra ki müşteriye yapıyormuş ve bunu yaşayan ilk insan değilim biraz soruşturdum benden başkaları da yaşamış bu durumu kendisini şikayet edicem zaten resmen insanların sağlığı ile oynuyor zaten rengi bi tuhaftı ağdanın ama bir çok renk de ağda var artık düşünememiştim böyle olacağını
Elifkocc cebeci ay benimki de kahverengi canım ama asla geçmedi korku oluştu ben de keteme randevu alıp gideceğim inşallah kötü bir şey çıkmaz