Mariam2 babymom2026 Eslem2112 biliyordum bu olacağını 0.200 yane yok yükselmez de çünkü regle 6 gün var olsa çıkardı
ayalltsc babymom2026 benim midem çok bulandı sabahları bir kerede mağazadayken çok başım döndü midem bulandı normal değildi eve geldim test yaptıydım 😌
ayalltsc babymom2026 sonrası pozitif 😌 adete 1 hafta kala yaptığımda pozitifti ama silik olduğu için ben odaklanmamıştım
Meridaily Ayfersalih28 teşekkür ederim canımm 🥰 adet olacak gibi ağrı vardı hala var,yoğun göğüs hassasiyeti,bir de koku hassasiyeti oldu bende. Herşeyin kokusu ağır ağır geliyordu. Sen naptın canım kaç gün kaldı regle?
Ayfersalih28 Meridaily bugün 29.gun Takvime göre yarın gosteriyor Benimde 1 haftadır adet olacak gibi ağrılarım Var gogus ucu dokununca aciyor göğsüme dokununca da ağrıyor Bilemiyorum inşallah vardır 🥹🥹🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 sana çok sevindim çok mutlu oldum Bol su içmeyi unutma dikkat et çok yorma kendini
tahamommy babymom2026 ay kızz test yap yaa nasıl beklicen gecikmeyi 😅 2 tane al birini yap hemen sonra yine yaparsın