Ssa Aysunhaner ya zaten oyle 5 dakika gibi bir sıklıkta degil 15 20 dakikada bir anlık giren bir sanci
Zeyynp Ssa evet bebeğim hem rahmime hem bacak arama kasığıma falanda çok oluyor. Ama dün akşam karnımın içi acıyordu resmen
Ebruguness Mavidenizyildizi en güzeli valla canım şanslıyız ne korku oluyor ne heyecan 😅 doğmadan önce doğsun artık derdim şimdi uyusun diye gözünün içine bakıyorum 🤦♀️😍
Mavidenizyildizi Ebruguness aynen niye öyle oluyor acaba uyuda dinleyim diyorum çok uzun uyuyncada özlüyorum tabi geceleri uzun uyuduğu için özlem ondan sanırım😂
Ebruguness Mavidenizyildizi Ayy sorma yaa benim oğlum da iki gündür uyku düzeni değişti gündüz uyurdu akşam uyanırdı şimdi hep uyanık daha yeni uyuttum bakalım gece napcaz 🤭 ama şimdi çok güzel gözüküyor bakmaya doyamıyorum 😍😍 seninki ne kadarlık oldu
ebru23 Ssa takip et suresini duzenliyse ve artiyosa aci bi git uyutmuyorsa hele acilman bile baslamis olabilir
Mavidenizyildizi Ssa en iyisi doktorunla gorüsmek çünkü biz ne yazarsak yazalım doğru bilgi olmaya bilir hem için rahatlar iki gün varmış az kalmış belki hissetmiştir doğacağını 😊
Baharmurat Ssa dr a sezaryan olsun dıye sızmı talep ettınız ben cok korkuyorum normal dogumdan da .dr a ben sezeryan ıstesem kozar mıki 🙂
Ebruguness Mavidenizyildizi oyyy maşallah büyütmüşsün sen😇biz daha bir aylık olmadık iki gün sonra olcaz😍
Ebruguness Ssa açılman olmuş olabilir ama Doğum başlamış olsa çok şiddetlenir yerinde duramassın o zaman hastaneye gidersin zaten iki gün kalmış zaten hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah 🌸
Ebruguness Zeyynp canım yatışın yapılınca ebe sürekli açılmana bakar o zaman artar sancın şimdi olmayabilir
Aysunhaner Erkek bebeklerde sancı belden girer😇 Kız doğrmadım bilemiyorum bellide ikisinde bel ile başlar bilemiyorum. Oğlum var Belimden çok fena sancı oluyordu. İlk önce adet sancısı gibi başlar hafif hafif . Gün içinde artar ve düzenlidir. Sancı aynı şiddette olmuyor giderek arasındaki süre kısalıyor ve sancı artıyor 😇 Benim son 4 dk da bire düştüğü zaman o televizyonda gördüklerimiz gibi resmen bağıra çağıra gitmiştim hastaneye Evimden 2 dk yürüme mesafesi olan hastaneye araba ile 8 dk sürmüştü O derece ne olur yavaş sür sarsma diye yalvarıyordum 😇 Hastane ye varınca 4 cm açılma olduğunu öğrendim