Fatmablt1 Bu haftalarda enerjiniz nasıl doğum yaklaşınca enerji yüklenir diyorlar ben bütün gün uyumak istiyorum
Gulermom Fatmablt1 39+2 de doğum yaptım yani dün 🤭 bana öyle abarttıkları kadar enerji gelmedi 1 gün önceden adet olacakmış gibi kasık agrisi gece 2 de sancı öğlen 11 de de doğum oldu sizlerin de çok çabuk sağlıkla olur inşallah 😊🌸
Fatmablt1 aslanmommy özellikle bu gün hiç kalkmadim sürekli uyudum şimdi de uykum gelmediği için gece uykusu alamıyorum sürekli ağrım var gibi geliyor 39+2 olduk artık bu gün mu yarın mi heyecanı da bastırdı
_busss İş yapma döngüsü yordu yapasım da yok bir yandan hazır olayım diyorum gerçekten bunaldım artık
_busss Doktor yarın erken gel takip edecem dedi o ne demek onu da anlamadım hiç de hazır değilim bugün iş yapamadım
Fatmablt1 _busss sancina bakicaklardir birde açıklık kontrolü herhalde başka takip edilecek de birşey yok sanki son haftalarda ağrıların var mı canım
Fatmablt1 _busss ayy hadi inşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin yavrularını beklemek heyecanlı ama stresli bir hal almaya başladı
Fatmablt1 Gulermom çok mutlu oldum darısı bizlerin başına inşallah artık sabırsız bir durumdayım harket etmeye zorluyorum kendimi bu gün bir ağrı var ama sanki yeterli ağrı değil gibi analı babalı büyüsün kuzucuk 🙏❤️