Bsraa_34 Kızlar merhaba Bn 2. Bebeğime hamileyim zaten kilom fazlaydı süpriz Bi gebelik oldu ama bu iki gndr birden çok fazla kg aldım şiştim kendimi patlayacak gibi hissediyorum daha 7 haftalık hamileyim 😢😢 napcagımı şaşırdım ya
betic Bsraa_34 aynen bir diyetisyenle çalışmalısın veya her gün yürüyüş yap az karbonhidratlı beslen her istediğini ye ama az az ye şişene kadar yeme daha yedinci haftaaymış bir de dikkat et
Sevda_kygszz Bsraa_34 kilosu fazla olanlar genelde fazla kilo almiyorlar kac kilosun suan kilo degil de odem de olabilir
Parinas Bsraa_34 o patlayacak hissi gazdır şişkinliktir bence. Zaten 4 5 haftada öğreniliyor gebelik. 2 3 haftada ne kadar kilo alınabilir ki. Ama kilo alma korkunuz varsa diyetisyen düşünün bence. Bu şekilde minimum kiloyla doğum yapabiliyorlar
MinikBrokoli Asıl o parlayacak hissi 30. Haftadan sonra daha belirgin oluyor, bende kilom normaldi hamile kaldım, 8 ayda 22 kilo aldım, beni aşırı derecede etkiliyor oturup kalkarken yemek yerken yürürken. Keşke başta destek alsaydım🥹 son haftalardayım
Ruyaku MinikBrokoli bende 34 haftayım 25 kılo aldım nasıl oldu anlamadım ınsallah verırız ama basında dıkkat edebılıyosanız edın daha iyi olur benım heryerım ödem oldu zor yurutmuyor bile