Taandreab Kızlar belki konudan biraz uzak ama Bebek pike,battaniyelerinde kullanılan kumaşlar İstanbul’da nerde satılır bilenler var mı acaba.Hamilelik hevesi sardı beni,makine almıştım kumaş bulamıyorum.çoğu yerde toptan diyorlar.
Deletedmom133 Taandreab pendikte kaplan tuhafiye var birde kaynarca da bursa kumaş pazarı var daha sakin yerler
Taandreab Kubrafatih Beylikdüzü’nde oturuyorum.Zeytinburnuda var diye duydum ama tam olarak neresinde bilemedim (
Taandreab AnlatmayaGerekYok Eminönüne geçen hafta gittim aldım bikaç tane,ama çok kalabalık ve bana bayaa uzak kalıyor onun için daha yakın yerlerde olsa diye umut ediyorum
Plg Taandreab en yakın avcılarda var arkadaşım bahsetmişti bi ara eminonunde bakmıştık avcilarda da var fiyatlar aynı demişti bi araştırın ısterseniz
Betusm Taandreab evimin hemen yanında Çarşamba pazarı kumaşçıların oldugu sokak var güzel şeyler mevcut 😊
deletedmom832 Deletedmom133 kaplanda olmasa napıcaz bilmiyorum zaten içeri bi girdin mi ihtiyacın olmayan şeyi de alıyorsun o kadar büyük ki ne alacağını unutuyor insan sağa sola bakmaktan 😁😁
deletedmom832 Deletedmom133 bende seviyorum gerçekten ayağımızın altındaki nimet millet böyle bi yer arıyor bulamıyor 😊
Deletedmom133 deletedmom832 aynen bir şey almayacak olsa da incik cıncık karıstırmak için giriyorum 😀😀