Hlya1993- Noluyoya selam cnm, yazıp rahatsız etmek istemedim. Umarım güzel bir sezeryan geçirmiş ve bebeğine kavuşmuşdur🙏Haberlerini bekliyorum
Hlya1993- Merhaba kızlar, bende orda yapmayı planlıyorum. Yenidoğan yoğun bakım malzemeleri herşeyi hazır olduğu halde açılmamış. Orda doğum yapacak olan varsa yenidoğan yoğun bakım hakkında istekte bulunabilirsiniz. Ben görüştüm.
Noluyoya Hlya1993- Bende kaç kere görüştüm ama benim bebeğe yetişmedi pztsi doğumum olacak inşallah hiç gerek falan kalmaz hiç birimizin bebeğine doktorunuz kim
Hlya1993- Noluyoya cengizhan hoca sizin :) inş gerek kalmaz ben 32 haftadayım daha sizin süreç nasıl ilk gebelik mi
Noluyoya Hlya1993- Benimde Cengizhan hoca ne kadar panik yapsam da rahatlatıyor ☺️ evet ilk gebelik 38. haftamızdayız bugün sizin ilk mi :)
Noluyoya Hlya1993- ya açıkcası bende panik atak var normal doğumu beklemek korkutuyor bi neden bu diğeri minyon tipliyim çatı muayenesini sordum doktora ben yapmıyorum o sezeryan için uydurulmuş bişey ama siz minyonsunuz zaten 3 kg üstü bi bebeği doğurmanız kolay olmaz dedi olmaz demiyorum ama zorlanırsınız dedi bide rahmimde miyom var cengizhan hocada miyomda çok iyiymiş onuda alacak sezeryanda bu faktörler etkili oldu
Hlya1993- Noluyoya peki sizin bebek kaç kilo ki 😌 bakalım bana ne diyecek 😒 valla hamilelik hep risk. Bende de anksiyete var ilaç kullanıyorum. Bide ben serklajlıyım.
Noluyoya Hlya1993- Bende kullanıyorum malesef hatta ilk doktorum berbat üslüplu biriydi git psikiyatrin seni doğurtsun ilaç kullanıyorsan ben kullandırtmam dedi cengizhan hocayı öyle bulmuştum ağlayarak oda merak etme çok hamile var kullanan içini rahat tut hiç bişey olmaz dedi. Benim bebek biraz minik malesef yapısal diyor çok yüksek ihtimalle en son 2850 idi doğumda da bakalım inşallah düşmez ama ben pek yemek yemiyorum hele 6 ay aç gezdim desem yeridir sizde durumlar nasıl
Hlya1993- Noluyoya bende pek yiyemedim hatta 10 gün geriden geliyor. Ama 16.haftadan beri 10 günlük tüm gen testleri, plesanta,akımlar herşey normal 😥 sağlıkla gelsin bir şekilde büyütürüz. İnşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun. Kucağına alınca herşey geçer 😇
Noluyoya Hlya1993- Amin canım inşallah sende 🙏🏻🩷 Geriliği de çok kafana takma benim 24. Haftada başladı Cengizhan hoca sürekli et ye dedi her zaman yiyemedim ama protein ağırlıklı beslenmeye başladım biraz daha toparladı sende öyle yap bi sorun olursa söylüyor zaten kan akışıdır sudur vs
Hlya1993- @“Noluyoya”#p umarım sende pazartesi bebeğini kucağını alırsın sürecin çok rahat geçer. Güzel haberlerini bekliyorum. 🙏