ilaydagkk1 Mariam2 kız bak 16 aydır her ay hamileyim diye test yapıyordjm bu ay umursaöadım ki maks ilişkim 4 kere oldu bayramdı stres sıkıntı müsaitlşk falan olduysa mucüzedir yani ama şuan grlrn giden yok
Mariam2 ilaydagkk1 regle daha var umarım hasta olmasin canm bı kere banada oyile oldu umarsmadim regl geçtiğini bile bilmiyiordum
ilaydagkk1 Busranur_mnts bugün eşim sağlık ocağına gidecrk bende kan veririm büyük ihtimalle dündrn beri ped takmamıştım hep ufak ufak lekrler olmuş ve kurumuş şiödi tovaletten sokra silince de gene genrli kahverengi olan bi akıntı geldi çok heyecan ettim 😂
Mariam2 ilaydagkk1 Benim alt karinm da ağrıyor bugün test yaptım kaset varla yok arası yine yane benimki negatif çıktı umarım sen hamilesin
ilaydagkk1 Mariam2 inşallah yarın güzel bir gğn olur benim için şuanda aprı yaşayıpta kanama şekline çevirmezse umudum artacak
ilaydagkk1 Busranur_mnts canım şimdi inferliteye randevu aldım da nasıl işliyor direk tüp bebek vs mi yapılıyo birde bu ağrı durumum için de o bakar mı yoksa normal polikinliğe mi almam lazım