Fatmanur_gul Arkadaşlar birisi soru soruyor bir bakıyorum bir sürü cevaplar geliyor bir sürü görüntülenme ama benim sorum 1 kişi anca cevap veriyor acaba üste aldirmak paralı mı yoksa burada farklı bir strateji mi var bilgi verirseniz sevinirim
Asteriaa Fatmanur_gul benimde çoğu postuma cevap gelmiyor şans meselesi bence hdjdjdjs 🫡🥹eminim çoğu kisininki yok olup gidiyordur biraz sıkıntılı bir durum etiketleri yanlis isaretleyince yada ilgi çekici başlık olmayinca kimse görmüyor olabilkr
miniminibebek Fatmanur_gul belli başlı birbirine destek olanların postu hemen görülüyor :) diğerlerimiz ise zar zor üste çıksın diye sürekli üst üst yazıyoruz ve bi de paylaştığınız saat ve konu da etkiliyor
[silindi] Arada giriyorum buraya ve sizin gönderinize pek denk gelmedim açıkçası ama ücretli bı durum söz konusu değil denk gelmemiş olabilir
Tazeanne2016 Belki yazdığınız saatle de ilgili olabilir , sabah veya gündüz genel de anneler yoğun oluyor ama telefonu bir çoğumuz gece daha sık elimize alıyoruz en azından benim öyle :)
panikprenses Fatmanur_gul guncel kalmasi icin postu canli tutmaniz gerek surekli birileri gorene kadar yorum yazmaniz gerek ustte kalsin ust ⬆️ seklinde yorumlar atarsaniz daha cok kisiye ulasirsiniz
Burnosunn_annesi Fatmanur_gul görünce yazarım yardımcı olmak niyetiyle ama bazı arkadaşlar ne cevap verme nede teşekkür etme zahmetinde bulunuyor artık insanın yazasıda gelmiyo🙄