Ciciletto Kızlar benim son adet tarihim 14 Mayıs ve ben ilk defa ilişkide 28 mayisda oldum korunmadan.yani duyun günümde.ve hamile kaldım.15 test yaptım 2 hat kırmızı.benim doğum tarihim ne zaman.kac haftaligim.doktor söylüyor ama doğru değil.
GamzeCan Ciciletto doktor 14 mayıstan itibaren hesaplar. Mesela benim son adet tarihim 9 haziran. Ama düğün günüm 17 haziran 9 hazirandan hesaplanıyor ve düğünden önce mi yaptınız biraz daha sabretseydiniz falan gevezelikleriyle cok uğrastım 🤷🏻♀️
Ciciletto GamzeCan aynen benimde......ya çok kötü bişey yaaa.doktor 14 hesaplıyor ..ama 2 hafta fark ediyor.2 hafta erken olunca soylicekler düğünden oncemi yapdin
GamzeCan Ciciletto söylüyolar zaten bos konusan insan cok hala bana kaçıncı aydasın diyolar söylüyorum düğünü hesaplıyolar aman bosver cahillerle uğrasmak cok zor
Ozge1008 Ciciletto benim son adet tarihim 28 mayıs. 38+1 haftalığım mesela canım. Her zaman son adet tarihinden hesaplama yapılıyo🤷🏻♀️
Ciciletto GamzeCan evet ne kadar kötü insan Varya..gercekden sinirimi bozuyolar.bana da hep düğünden sonrada üzerine 1 hafta geliyorlar.veboyle doğum tarihimi hesapliyorlar .gercekden çok saçma ya
Ciciletto GamzeCan diyolarki o 2.3 ay evli oldukdan sonra öyle hesaplanıyor.iliskiye girmediğini günleri neden hamiləlikdən satıyorsun.korkunc bişey ya )))
GamzeCan Ciciletto aman bosver kimseye haftanı bile söylemene gerek yok zaten doğurmak üzeresin sanırım
Ozge1008 Ciciletto karnında kilo alıyo geri olmasını takma kafana 2 hafta gerilik çok önemli değil diyo