Cakalllsebahat-0 Kızlar 21+3 teyim şuan biraz zorlanıyorum kılarken eğilirken falan ilerde zorlanırım muhtemelen oturarak kılabilir miyim var mı bilen duyan
Bebivekedi Cakalllsebahat-0 bence kılabilirsiniz dinimiz kolaylık dini Allah içinizi ne niyetle yaptığınızı biliyor 🌸🥰
luna27 Cakalllsebahat-0 Tabi ki kılabilirsiniz. Namazınızı terk etmeyin. Önemli olan niyettir. Yatalak hastaların gözleriyle bile olsa namaz kılması istenir dinimizde. Geçici bir süreç. Rahatlayana kadar oturarak kılın. Allah kabul etsin inşallah 🤲🥰
Esmademir34 Cakalllsebahat-0 tamda benim soracagim soruyu sormuşsunuz bazen ayakta bazen oturarak kiliyorum zorlandigimda Rabbim kabul eder inşallah🌸
Meryeminannesi20 Cakalllsebahat-0 gün içinde iyi hissettiğinizde namazı ayakta kılın ama hiç kılamıcam çok zorlanıyorum ağrım var yada riskim var diyorsanız yatarak bile göz ucuyla kalabilirsiniz bende 6-7 ay dan sonra oturarak kılıyorum Allah kabul etsin
Kukoss Benim 3. Ayim ve uc aydir da egilmem yasak kanamam olmustu kanama alani gorulmustu dunde yine egilme ve uzanma dedi doktor oyuzden yine oturarak kilacagim, eger zorlaniyosan sandalyede otur dizine seccadeni ser oyle kil canim