Moondem Merhabalar, 17 hafta oldu bebeğim belki daha erken ama karnimin asiri buyumesinden korkuyorum ama daha buyumedi ama cocugu da hissetmiyorum yasiyor mu endisesinde oluyorum hep dr gidince rahatliyorum ve hamile olmadan halim gibiyim daha degismedim merak ediyorum ne zman degisicek :):)
Belinya Moondem Canım ben 16+2 de hissetmeye başladım fakat karnım 19. Haftadan sonra tam belirgin bir şekilde büyümeye başladı.. Hamilelik bu büyüyecek tabiki karnımız, bundan korkulur mu hicc
dml33 Moondem bn 28 olucm yarin hala oyle bi karnim yok bunye meselesi sanirim zaten hamile kalmadan gobegim vardi daha buyuk olmasi gerekirken cok fazla anlasilmio😀😀
dml33 Moondem hareketide 23. Haftada hissettim belli olmuyo 17de hissedende var 20den sonrada ilk hamilelikse 24. Haftaya kadar yolu varmis 😀
denizannee Moondem 14 haftalik olduk bizde. son 2 haftadır karnımın daha şekilli olduğunu farkediyorum bende. Öncesinde çok zayıf olduğum için baya belime yapışık gibiydi şimdi dışarı doğru biraz çıkıntı var ama giyinikken belli olmuyor ben çıplak karnımda farkedebiliyorum. Hissetme konusunu da 20den önce beklemeyin diyorlar. Tabi ilk gebelikse. Sağlıcakla al kucağına 😊🍀
eymeninannesii Bem 17 ci haftamda hissetmiştim yakında hissedersin cnm karnında buyumuye başlar artık
Hatice19 Ben 19 da hissettim cnm kişiden kişiye değişir ben 25 haftalığım şuan iki kilo aldım uzaktan bakan hamile demez yani merak etme
Belinya Moondem Doğrudur canım bende 72 kilo ile hamile kaldım anı yakalandım hamilelige kilo veremeden🙉 ama bebeğimiz sağlıklı olsun da kilo verilir yaaa
Moondem denizannee evet ilk gebelik ve ben de kilolu bir insanim demekki daha gec farkedicem :) ins sen de saglikla al kucagina 💕☺️
Mrym53 Moondem 20.haftadan sonra bi korkun kalmiycak canım korkma o zaman harekethareketleri net bir şekilde hissedersin ben ilk seyirde şeklinde 18de hissettim öyle devam etti ilk tekmeyi 20 de attı ve hala devam ediyor ☺ karnında 1 aydır çıktı ondan önce yoktu