Sibelemre Btl42 bende ilk defa hacer hanıma gittim gayet iyiydi ilgili güler yüzlü geçen cuma gittim bide bu cuma gidicem memnun kaldım yani doğumumu hacer hanımda yapmayı düşünüyorum çok tatlıydı
ogretmenn hanımlar merhaba hacer hanımda muayenelerimi oldum gayet güler yüzlü tatlı idi doğum içinde onunla devam ettim. sancılar başladığında evde biraz sancı çektim gece hastaneye gittim. ebeler muayene etti 5cm açılma var dediler sabaha kadar sancı çektim tabi bu arada hacer hanımdan ne bir ses ne bir seda teşrif edip gelmedi bile. mesai saatine kadar kendisini görmedim ultrason a bile alınmadım ve ben sabah 9 da 9cm açıklıkda iken doktor hanım gelip ultrasona aldı ve bebeğin kanala girmediğini üstüne üstlük kakasını yuttuğunu acil sezeryana alınmasını söyledi. şok olduk ailecek insan yerine konup muayeneye gelmediğine mi yoksa çektiğim sancıya rağmen sezeryan olmaya mı ya da bebeğimin kaka yutmasına mı yanayım bilemedim. ve enfeksiyon yüzünden 3 gün hastanede kaldık bebeğimiz serumdu sarılıkdı derken delik deşik oldu artık son gün kendi isteğimiz ile devlet hastanesine geçtik anca o şekilde kurtulduk . gelip de bir ziyaret etmedi ne durumdayım sormadı bile kesinlikle tavsiye etmiyorum para verip rezil olduk. şikayet edeceğimiz bir muhatap bile yok karşımızda devlet hastanelerinin gözünü seveyim. kesinlikle tavsiye etmiyorum.
1tazeanne ogretmenn hacer yavşanda doğum yapan bir kaç kişiye denk geldim hep sezaryen olduğunu görüyorum acaba normal doğum yanlısı değil mi