MujganisMom Meridaily İnşallah güzel haberler alırım da buraya bende yazarım ya sana da seve seve yazarım valla Rabbim kolaylıkla sağlıkla nasip etsin de inşallah. 🧡
aysuuozcn Meridaily inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız benim içinde dua edin test sonucum temiz çıksın 🙏👼
Meridaily aysuuozcn çok teşekkür ederimm amiin inşallah😍❤️🤲 baktım şimdi konunuza inşallah temiz çıksın, içinizi ferah tutun hayırlısıyla güzel gelecek inşallah ❤️🤲sağlıcakla kucağınıza alın inşallah siz de bebeğinizi 😍❤️
Caliskaner MujganisMom banada dua edin sabah test yapacam ve göğüs lerimdede tuhaflık ara ara ağrıyor ve sanki şişiyor büyüyor gibi geliyor
MujganisMom Caliskaner Yaa adına üzüldüm ama artık alışıyorum ya neden bizde olmuyor sorguluyorum bazen. Sende kan ver istersen netleşsin belli olmaz testler bazen yanıltıcı çıkıyor. 🧡
MujganisMom Caliskaner Valla o kadar iyi anlıyorum ki şuanki ruh halini gerçekten elimizden bir şey gelmiyor çaresiziz. Üzülme de diyemeyeceğim sadece böyle sarılmak istiyorum ne anlatsam boş çünkü. Seni seviyorum güzel arkadaşım her zaman yanındayım. İnşallah bir gün bizimde olacak. 🧡🌼