Mavisannexl Songul2667 Suni ilk gebeligimde verilmişti 6 yıl geçti üzerinden hatırlamıyorum ama dün akşam kendi sancımla doğum yaptım ve daha hızlı ilerledi süreç benim açımdan en azindan
Mzzz Songul2667 ilk doğumda suyumu patlattilar o zaman sancı geldi 2. Doğumda suyumu yine patlattılar ama sancı gelmedi suni verdiler İlk doğum çok zor geçti ikinci doğumum çok kolay geçti hemen doğum gerçekleşti zaten
Dilek2025 Fatmablt1 al benden de o kadar çok korkuyorum hem de aşırı nasıl olcak bilmiyorum özellikle muayeneler tedirgin ediyor ve 40 haftalık olduk bugün ne zmaan gelcek bilmiyorum
Denizz43 betic evet su nisan aynı anda gelir ilk dogumumda oyle oldu suyum geldi peşine pembeli sarili nisanim geldi
nevanur_srt Denizz43 peki nişan su gelmesiyle doğum hemen gerçekleşiyor mu çok korkuyorum açıkçası hastaneye gidene kadar doğururum diye 🥹hastaneyle aramız 35-40 dk filan
Merve_kucuk betic İlk doğumum da nişanım gelmişti 3 gün sonra doğumum olmuştu. Bunda da su azalması olduğu için fitille doğumu başlattılar.
Angel19 nevanur_srt ay hayır canım o ilk doğumumdu şu patladı doğum oldu şuan ikinci gebeliğim bi şey geldiği yok dedim :))