Dilara1992 Mehtapsato cok tesekkur ederm yardiminiz icin allah razinolsun evet en cok necati beyi oneriyolar ona gitmeyi dusunuyorm bende
Dilara1992 Aysegulkayhan cok tesekkur ederm bnde necati beye gitmeye karar verdim sagolun yardiminz icin
Rabiaaykut Dilara1992 Necati hancerlioğlu ve rıfat hoca bu iki doktor çok iyi her sordugun soruya cevap veriyorlar canım bende o hastaneye gidiyorum l kontrole doğumuda orda yapıcam
Dilara1992 Rabiaaykut bende necati beye gitmeye karar verdim.insallah memnun kalirim.ve jnsallahh cok saglikli kolay bi sekilde dogururuz ☺
Atarlianne Dilara1992 bakmazlar artik haftan ilerlemis. Ben 24 haftalik oldum en başından beri oraya gidiyorum..
Dilara1992 Atarlianne hayirlisi olsun ya valla cok zormus dogurmak karninda basliyo anneligin zorluklari 😀
Ebrumarbling Dilara1992 ben rifat taner aksoya gidiyorum gayet ilgili bi de necati die birisi varmis o da iyiymis
Nzl123 Dilara1992 benimki bebeğim iki hafta geriden geliyor onun için riskli gebedeyim Allah yardımcın olsun canım
Dilara1992 Nzl123 amin canim butun hamilelere yardim etsin rabbim insallah sag salim dogururuzz insallahhh 🤲
Seymaelvin Dilara1992 12. Haftadan sonra dosya aciyolar bende oraya gidiyorum 20. Haftamdayim guzel ilgileniyolar duzenli bi sistemleri var