Rumeysadoganm 31 haftalık hamileyim yemekten özellikle sulu ve salçalı yemekten tiksindim. Bu normal midir ya? Hamur işi yesem midem yanıyor, pilavdır yumurtadır yiyemiyorum. Ben sanırım normal bir hamilelik geçirmiyorum :))
1kovakizi Rumeysadoganm bence normal bu süreçte ben direkt yemek yapmaktan ve yemekten tiksindim.Hatta çok tuhaf ama evimden tiksindim sanki tarif edemiyorum 😂😂 Eşime de sürekli iğrenç bi parfüm sıkmışsın uzak dur diyorum o da bişey sıkmadım bile hayal mi görüyosun diyor bence bu süreçte tüm anormaller normal oluyor 😂😂😂
Sren1289 Rumeysadoganm bende oyleyım ozellikle son haftalarda mutfağa girip yemek yapınca midem bulanıyor. Hıc yapmak istemıyorum ne yesem mide yanması oluyor
Asya1122 Rumeysadoganm benim öyle yemek falan değil de arada çok kötü kokular geliyor burnuma ya başkasına sorduğumda yok diyor :)
Ahsenmira Rumeysadoganm ben ilk 17. Haftama kadar mutfağımdan tiksindim evşmden tiksindim yani oluyor hormonal sanırım 😅
Senamstf Rumeysadoganm 29 haftalığım ve ne yersem yiyeyim midem özellikle yemek borum yanıyor 🥺 yemek yemeye korkar oldum resmen gün içinde aç geziyorum 🤦🏻♀️