Meralim09 Kızlar biberon ne aldınız ve kaç adet büyük kaç adet küçük aldınız marka olarakda ne önerirsiniz
Sevgiseli Meralim09 ben 3 adet aldim. Biri chicco cam buyuk boy biri lansinoh pp kucuk boy ve digeride avent pp kucuk genis agizli aldim😊
Shrrife Meralim09 dr brown kullanıyorum bebeğim çok rahat aldı ve kullanıyor. Avent in biraz bebekleri zorladığını biliyorum zor çekiyorlarmış galiba yoruyormuş biraz
Gamzelibebek Meralim09 ben avent alacaktım %70 çoğunluk akıttığını ve bebekte kolik oluşumunu önlemediğini gaz sancısını arttırdığını söylüyor o yüzden Dr brown düşünüyorum baya bi memnuniyet var
Gamzelibebek Sevgiseli çok almışsınız ya ilk zamanlar 1 yeterli hadi yedek şu bu olsun en fazla 2 tane yeterli
Sevgiseli Meralim09 valla hepside guzel hepsini begendim avent ve chicco yu cok begeniyorum ben lansinoh da emzik ucu anne gogsu gibi cok guzel bi yapisi var hic biberon tutmayan bebekler bile tutuyormus deneyecegim hepsini de cnm
Vandb Dr brownun genis agizlisinimi tercih edeceksiniz dar agizlisinimi bende onda karar veremedim ne fark var acaba
Nira Vandb ikisi de yenidoğan içinmiş herhangi bir fark yokmuş sitesine mail atarak sormuştum ben geniş ağızlı olanı aldım
Popmum Chicco natural feeling vetro glass 0+ aldım bir adet 250ml bir de küçücük su koymalık biberon aldım weeden 😊 bebekler emziklerini ve biberonlarını kendileri seçiyorlar bunları beğenmezse deneye deneye alacağım doğduğunda.