Moz dilarakocc benim de 6 gün var sabah ben de yaptım sizin gibiydi var mı yok mu son 2 gün kala netleşir
dilarakocc yesildeniz_ ben 17 diye biliyorum canım hiç emin degilim 2 sinde yumurta akı gibi vardı o günü değerlendirdik bir de bugun akıntım gelmiş yumurta akı gibi ama çokkk uzun komik oldu kusura bakmayın😅
dilarakocc @Moz Yani yarım saati geçmedi 10-15 belki 20 dk olmuştur kuruma çizgisi oluyor mu bilmiyorum baktıkça görünüyor ama anlam veremedim var mı yok mu
Mamiko_2020 Çookkk yeni 🥰Benim 5 gün varken böyleydi büyük ihtimal sizin değer 5-10 beta arası yarın veya diğer gün çok daha farklı çıkar 🥰
dilarakocc Mamiko_2020 ayyy inşallah dediğiniz gibi olur 🥰🥰🥰yarın mı yapsam öbür gün mü karar veremedim bekleyebilirsem 1 gün arayla yapim diyorum
dilarakocc Mamiko_2020 😮😮😮😮gerçekten dedigini gibiiii😍bundan önce de yapmıştım bakmaktan kör oldum ama çizgi dahil yoktu bunda görünce kuruma çizgisi falan mı dedim emin olamadım
Mamiko_2020 dilarakocc ben farkları görmek adına her gün yapmıştım 🥰sizde dayanamaz yaparsınız bence yarın 😍
Mamiko_2020 dilarakocc hiç dümdüz bi kuruma çizgisi çıkardığını görmedim awoxun 🥰inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız
dilarakocc Mamiko_2020 o 1 günde bile nasıl fark etmiş yaa hayırlı olsun çokkk sevindim😍💘darısı başıma valla gaza geldim şuan😂🤣
Mamiko_2020 dilarakocc evet 🥰yani o ilk testime göre betam 5 falandı sanırım benim o kadar küçük betayı gösterdi diyorum,çok büyük ihtimal sizinde öyle 🥹Rabbim hayırla nasip etsin 🌸