K1u5b9 Hormon testi yaptırdım bütün herşeyim normal çıktı ama prolaktin 37 çıktı doktor ilaç yazmadı düşer diye sizinde böyle çıkıp hamile kalan varmı yada düşmesi için ne yaptınız biraz bilgi verebilir misiniz.
K1u5b9 Parinas doktor yüksek dedi o yüzden kafama çok takılıyor ilaç da yazmadı düşmesi için sadece sretes den uzak dur düşer dedi
supermom__ K1u5b9 stresten uzak dur yusksek değil benim de adet zamanlari prolaktin artarti Şişer hassas olurdu Gogslerin ile oynma ilişki sırasında vs.
Nazli_3009 K1u5b9 benim de 32 çıkmıştı doktor normal demişti o yüzden ilaç vermedi çok şükür hamile kaldım
K1u5b9 Nazli_3009 hayrlı uğurlu olsun rabbim sağlıkca kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim Bebek isteyen herkes nasıp etsin 🤲
Nazli_3009 K1u5b9 amin canım sana da nasip olsun inşallah Prolaktin yükseltecek yiyecekler yememeye çalış bide stres çok etkiliyor o da yükselmesine sebep oluyor
yesmirpol Benim yüksek olmasına ve göğsümden süt gelecek derecesinde olmasına rağmen kaldım bana da büyük sürpriz oldu👼🥰
Gamzename Korkma canm benim 70 di doktorlar benide korkutup endokrine sevk etmişlerdi , ilaç vs kullanmadım diğer ay gebe kaldım . Stres çok etkiliyor pozitif düşünüp kafana takma hiç