Kizlar bebegim asla kundak sevmiyor. Fazla sıkmıyorum gayet normal sekilde yapiyoruz. Tam olmasi gerektigi gibi. Ama hemen aglanaya başlıyor. Hatta süt icerken bile kollarini illa serbest hareket ettirecek. 5 saniye kolunu sabit duz tutamayiz hemen agliyor serbesg kalmak istiyor. Bi sekilde nasil ediyorsa o kundanktan kollarini cikarmayi basariyor. Asla uyumuyor uyusa bile 5 dk sonra aglayarak uyaniyor. Kundagi acana kadar aglamasi devam ediyor. Gevsek de bagliyoruz ayni sekilde. Resmen kollarini ozgur hareket ettirecek illa. E kundakla uyumuyor kundaksiz uyutalim desem, kundaksiz kolay uykuya geciyor ama bu sefer moro refleksiz yuzunden âni siçrama oluyor ve kenddini uyandiriyor. Velhasil ne kundakli ne kundaksiz surekli bir uyku yakalayamiyoruz. 5 dakikada bir aglamayla illa besigi sallamaya devam edicez. Gun boyu 5 dakika yanindan ayrilamiyorum hicbir sey yapamiyorum. Ne yapabilirim tavsiyeniz var mi. Her yolu denedim olmuyor. Cok aciktigi zaman bile kundakliysa ya da kollarini bacaklarini rahat hareket ettiremiyosa ustunde ufacik bir örtü olsa, agliyor, rahat edene kadar emmiyor