2boysmotherr xkelebekmis ben ilk oğlumu 15. Haftasında net ögrenmiştim bunuda 11+5de ikilide kemik yapısı erkek dedi salı günü tam 13+5di buda pipiyi gösterdi net erkek dedi doktorum🙈
Elfkdr Nurrvldn 13 haftadan sonra değişmedi değil mi bana da 13 haftamda kız dedi ama yanılma olabilir bi kaç hafta daha bekleyelim öyle netleştirelim dedi
Nur1219 Elfkdr banada 13. Haftamda kız gibi ama değişebilir dedi doktorum 16-17 arası tekrar gittim erkek dedi
2boysmotherr xkelebekmis bizede ilk 16da söylerim dedi ama pozisyon uygun olunca pipiyide şak die gösterince görmüş olduk😂
xkelebekmis Eres26 yarın kontrolüm var 16+5 olcak daha önce tahminde bulunmadı yarın ciinsiyet belli olacak mı çok merak ediyorum
Eres26 xkelebekmis ay biraz şans işi Bebek bağdaş kurmuş size gösteremiyorum ben gördüm erkek dedi Kimisi asla göstermiyor
MerveDurmazz 12 de erkek gibi denildi 16. Haftamda kız gibi ama göstermiyor dendi şuan 19 olduk detaylıya gidicem orda öğrenicem 🥹
hamilegunlugum5 xkelebekmis ilk kızımı 17. Haftada öğrendim ama şehir dışındaydım kendi doktorum 18 de netleştirdi. Bunda 15+5 daha bilmiyoruz 😅