Deletedmom344 ilk kurtaj snrsi myom gbi dedi bsy gordum snra bebegn patoljsi temiz cikti kontlre gttmzde karnmdn baktgnda myom.var dedi bnda gostrmsti hatta almm grk die tmm dedik snra adet oldum bitti gittkya karnmda bakti hicbsy gozikmedi adetlemi gtti anlamadik alttan bKim dedi uuzn uzun bakti hatta snrda et parcasi goruorm neymos ne degilms bakalim alttan kemrayla girilck dedi tm dedik smra opersyonda farketti bnce solundKilerde cmki ultsnda onlar gozukmedi histeroskpiyi arastrgmdada yaziodu bu opersyn bska bska seylr dha varsa doktorun gorup mudehale etmesini saglr ayni zmnda yazior dHa net hersy gozukuomus oda onlari farketti yani temizledi basimdaki genc erkkte poliplerini goruyomusun dedi doktr bey smdo temizlio dedi onu net hatirluorm ekrnda izledgmdede gordm bole degisik sallanan et parcalari solumu yani bebegn yerlestgi yeri kaplamis sagim tertrmizdi onuda gostrdilr snra opersyn btto bn saniom dedginide aldi felan odaya kontlre geldgnde esime anlatio iste anlasin ne yaptgni die bnde patolji ne zmn ckck ddm gondermedim cnki alamadim o ilk ddgmi alsaydim rahmin zarar gorcekti dokulari ve zari bozulcKti dedi yani anne olmama engel olurmus alsaymis yasinda genc dha cocugnda yk ddi o yzdn dokunmdmddi bnde yenidn kalinca zarari.olrmu deidm yok dedi biz ztm zarr verecek olanlri temizledik dedi snra kontlre gittigmdede super dedi cok gzl ekrana bakip.bakip bayagi inceledi gezdrdi karnimda o aleti her yerini cok gzl cok gzl die kendide sevindi 😂