Edaayl Hamilelikte göz kararması baş dönmesi yaşayan var mı?Neden oluyor napıyorsunuz Şuan da 30 haftalığım👼🏻
isimsiz12 Edaayl hamileliğimi bu şekilde oğrendim şüphelendim yani başım çok dönüyor gözlerim hem sızlıyor hem kararma oluyor ve ayaklarım titriyor ellerim uyuşuyor en basından beri 8haftadır böyleyim
YkRb Edaayl aynısı bnde de oluyor doktor herşeye baktı bi sıkıntı yok ama bn kafami kaldıramıyorum şurda beklim bı fikri olan varsa açigiz her fikre Çok geçmiş olsun sizede
Edaayl deniz_95 Bilmiyorum 30 haftalığım ara ara böyle olmaya başladı doktorum kan değerlerime falan baktı her şey normal çıktı kötü oluyorum kafamı kaldıramıyorum
Edaayl YkRb YkRb Bende böyleyim Allah yardımcımız olsun bakalım belkide bizim gibi birileri vardır bişey söylerler 😏
Miniboy Edaayl şeker veya tansiyon kaynaklı olabilir. 1-2 gün ölçüm aletleri varsa evde bakabilirsin yoksa hastanede bir kan verip şekerine baktırabilirsin
Edaayl Miniboy Şeker yükleme testi yaptırdım şekerim çıkmadı yani korkuyorum bi yere tek çıkmaktan çok kötü oluyorum nedeni ne anlamadım
Basakparlar Edaayl şekeriniz çıkmadı diye şekeriniz düşüp bayılmayacağınız anlamına gelmez herkesin şekeri düşer tansiyonu düşer
YkRb Edaayl aminnn inşallah bı söyleyen çıkar benim bide çocuk var onunla çok zor oluyor halden anlamıyor az bı uzanim yıkıyor ortalığı bağırmaktan