Yelizarvs Başlıktan da anlaşıldığı gibi arkadaşlar çok kararsızım ya güzel mi sizce ikinci çocuğum kendi adım Gülcan oğlumun adı Efe en uyumlu isim bunu düşündük sizce nasıl ?
Aysunays Yelizarvs Telaffuzu zor geldi bana. Ve ilerde seveceği bir isim olmayabilir güllü isimler pek kullanılmıyor artık. Yine de siz bilirsiniz
Momygueen Yelizarvs bence çok güzel kibar bi isim kızım olsaydı seçeneklerim arasındaydı yeni nesil isimlerdense daha çok beğeniyorum bu tarz isimler hem gülfem klasikte değil 💕 sağlıkla kucağınıza alın inşallah
ZEATAK Yelizarvs kızımın ismi Gülfem. 14 yıl önce çok beğenerek severek koymuştum. Bence çok farklı ve herkeste olmayan bi isim
ZEATAK Yelizarvs tabiki. İki ismi var. Zeynep Gülfem. Okulda çevrede zeynep çok olunca çoğunlukla Gülfem kullanılıyor. Biz çoğunlukla zeynep diyoruz ama iki ismi de kullanılıyor
Gulfemesat Yelizarvs merhaba kendi ismim Gülfem ve 31 yaşındayım kim duysa hala ne güzel ismin var diyor genelde ılımlı sakin biriyim ☺️ umarım güzel kızınıza istediğin en güzel isim neyse onu koyarsınız sağlıkla gelsin ☺️🙏🏻
ZEATAK Gulfemesat kesinlikle çok güzel isminiz. Kızım da çok naif kibar herkes tarafından duruşu ile çok beğenilen bi kız 😊