T-159 T-159 hafif hafif hissediyorum bildiğiniz adet sancısı yani bazen ayakta iken belden ince ince vuruyor hissediyorum ama böyle nst
eilf150 T-159 canım hiç sancım cıkmamıs ama acılman olabılır benımde dun rwgl sancısı gıbı başladı sırtıma vuruyor nstde sancım yoktu alttan muane ettıler 3 cm acılmam vardı yatış istedı
T-159 T-159 benim hissettiğim ne o zaman ko alttan da bakmadi doktor nst bu şekilde çıkınca 36+3 günlük hamileyim
T-159 T-159 bide hafif ssnci vuruyor sancı vurdukça büyük tuvaletim geliyor yani belimden ince ince oluyor bilmiyorum
T-159 eilf150 anaa benimde mi o şekilde yoksa ben dedim ki ben hissediyorum adet sancısı vuruyor karnıma ama nst bu şekilde cikgi o yüzden alttan da muayene etmedi beni ikinci gebeligim
T-159 eilf150 peki kaç haftaliksin canım bide suni felan mi verdiler yada ne uapiuorlar şuan süreç nasıl ilerliyor suyun felan geldi mi çok soru sordum ama
T-159 eilf150 bide ben ayağa kalkınca sanki çocuk düşecek gibi hissediyorum büyük tuvaletini yaparken afedersin boyle bir sancı giriyor kasıklarima anlatamam normal mi bu
Minelbade0211 T-159 bende 39. Haftaya gircem aynı belirtiler var pazartesi tarih belirlicez sezaryen bakalm vajina açılıyormuş doğuma yakın sanırım onun sancısı da var
eilf150 T-159 sunı vermedıker bebek aşşada dedi acılmama var sancımı beklıyorum evde acılmanın ılerlemesını bıdrde günüm doldu 39+5 im
T-159 aylinpalaa teşekkür ederim ama ben hissediyorum regl sancısı bilmiyorum neden bu şekilde çıktı doktor da bisi demedi doğuma jazirlik sancısı bunlar dohim yok dedi
T-159 Yazmelegi_ teşekkür ederim ama ben hissediyorum geçmedi dunde beri ara ara geliyor sanci neden ki acaba
Deleted33000 T-159 sancı olsa böyle oluyor canim benim geçen gün bu şekildeydi ama açılma yoktu sancimi durdurdular eve geldim beklemedeyim
T-159 eilf150 hm anladım canım Rabbım kolaylaştırsin inşallah benim valla aynı regl sancısı var hafif hafif belim ağrıyor bazen baskı çok gazla aşağıda onun dışında belirtim yok doktora da gitmedim ama ben 36+3 üm biraz erken korkuyorum o yüzden
T-159 Deleted33000 oo çok fazla sen hissdiyor musun peki regl sancısı felan bu kadar sancı varken nas acıkma olmamış haftan kaçtı