crazyymom kahvesever__ Tabi Adanalı komşudan almıştım tarifi ama öncelikle şunu belirteyim mangalda yapmicaksaniz aynı lezzeti beklemeyin ama böylede çok güzel oluyor. Yağlı kıymaya tuz pulbiber ve kırmızı kapya biber koyuyorum ama kopya biberi çok minik doğramaniz lazim ben birde küçük soğan ekliyorum sonra 20 dk filan yoğurup dolapta 3 4 saat bekletiyorum Sonra ılık suyla elimi ıslatıp sise geçirip firinliyorum Siirri iyi yoğurma Afiyet olsun
Sultansultis Nilasya12 sucuğu kendiniz yaparsanız koruyucu madde koymadan gayet güvenli olur. Sonuçta sarımsaklı baharatlı kıyma. Hazırlarda nitrat gibi koruyucular oluyor
Ftm2025 Nilasya12 tek başıma olduğum için hiç birşey yapasım gelmiyor ama canım köfte patates istiyor üşenmezsem yapacağım
Devran Biber dolması yaptım bide kremalı mantar çorbası ortaya karpuz keserim yoğurt kıyarım yeter 😂 çok zor oluyo zaten artık 31+4
a-koroglu her gün yemek derdi çok zor hem de 33 haftalığım ama mecburr kavurma-pilav-ayran-fırında kabak patlıcan
Busraatpl Nilasya12 evet fırında, yuvarlak yuvarlak kesip biraz yağ biraz baharat harmanlayıp pişiriyorum kızarmaya yakında cıkarıp kremasını ve kaşarını döküp az daha pişiriyorum. Eşimde seviyo kızımda, kolaya kaçmak isteyince birebir :)
Nilasya12 Busraatpl ay güzelmiş kolayda yarın deneyim bende yanına da et yemeği yaparım kavurma gibi oldu bitti çok sağol 😂