MaviNur25 T-159 seninki benimki gibi olcak desene sancısız falan Zorlanıyorsan suni tercih edebilirsin
MaviNur25 T-159 benimde 2si erkek 4e yeni girdi 😂 gecmiş olsun mu deyim ne deyim bilemedim valla 😂😂🤷🏼♀️ biraz zorlu stresli dönem allah yardımcımız olsun
T-159 MaviNur25 canim gece sancılar başladı düzenli biraz da şiddetli dayanilmayacak gibi değil ama gideceğim suyum gelirse yetişemem dua et bu sefer doguruyorum galiba
Nursahergun Bende bırgun, arayla GDyorum 1cm var acılma, yok Doktor’um, baktı da. 4cmfazla olsa müdahale olurdu dedı. Cuma, da tekrar nst muayene olcam.. Allâh güç versin sanada hurma yeyın bu Meryem Ana süresi var suya okunan iç derım sıfalı rahatlatır
Nursahergun İlk doğum normal dı buda öyle görünüyor inş kızım olacak oğlum var. Sunı zor diyolar umarım sancıyla gıderım bende. 😕😭
MaviNur25 T-159 hadi hakkında hayırlısı olsun kolayca bi doğumun olur inşallah caanımmm mujdeli haberini bekliyozm 🤩🤩
T-159 MaviNur25 senin de ilk doğum değildi dimi ben xok kötü hissediyorum ilk oğlum babası ile evde 3 yaşında olmadı daha bana ihtiyacı var ben ona haksızlık yapmışım gibi çok üzgün hissediyorum sütüm az bebek memeyi kavrayamiyor bağ kuramiyorum onunla aklım evdekimde biliyorum böyle düşündüğüm için xok üzüleceğim ilerde ama niye böyle oldu bikmiom olanca sütüm de gidecek
MaviNur25 T-159 2. Doğumum canım benimde 4 yaş oğlum var bende üzüldüm özledim haliyle eve gectiğimde bile gözlerine baktıkca ilgilenemedikce yanında yatamadıkca üzüldüm ağladım şimdi 17 günlük falan olduk işte hâla içim içi yiyor ama ondan da uzak kalmamaya bakıyorum iki şekilde de idare etmekte psikolojik yoruyor dayanamıyorum ama gececek bu günlerde eminim duâ et daha yeniisn sen destek al ailenden ben artık tek kalıyorum 4-5 gün kaldıydı ailem sonra istemedim kalmalarını arada gelip gdiyorlar işte eşimle kendimle idare ediyoruz Allah yardımcımız olsun 🥲 Benimde biraz süt problemi var bazen oluyo bazen olmuyo özellikle stres yaptıgımda olmuyor 😭 rezene cayı var onnu kullan istersen bolca incir kurusu hurma kavrulmamıs cerez tüket bana azda olsa katkı saglıyo işte inş seninde sütün gelir olur bolca
T-159 MaviNur25 tek ben bu şekilde düşünüyorum zannediyordum demekki tek değil misim bende ilgilenmeye çalışıyorum ama çok zor hiç susmuyor bebek ağlıyor hep emmek istiyor bilmiyorum nasıl olacak
MaviNur25 T-159 benimkide öyleydi canım göğüs acımdan emzirmek istemezdim agalrdım ilk zamanlar ama zamanla toparlanılıyor emin ol sabret duâ et emzirmek zorundayız bakmak zorundayız muhtaclar bize minicik bedenleriyle Biraz zorlu sürec seni cook cok iyi anlıyorum