Cimcime30 Kızcelerım konuya nasıl görsem bılemedkm 😌elımde kı son ovulasyon testını yapım dedım dün akıntım başladı baya heralde yumurta büyüdü catladı sandım bugün 18.gun normalde bugünlerde yumurtluyorum başka da test yok yumurtlama olmadı mı acaba catladı mı bılmıyorum da
Albora Cimcime30 bence olmuştur değerlendir bugünü sperm 5 gün yaşadığı için yarın çatlasan bile o döllenir
Yakamoz20 Cimcime30 benimde geçen yumurta akı gibi oldu dedim çatlasa test neden silik sizin test gibiydi 2 gün sonra test pik oldu 2.gün yani bugun çatlama olmuş sanırım tekrar böyle silik çıktı
adatuna Cimcime30 her ay aynı gün olmadığımız çok oluyor bence net çatlamadır ya da yumurtlama öncesidir diyemeyiz :( çok ortada bi test çünkü
yesildeniz_ Cimcime30 bundan önce test yaptıysanız yumurtlamayı görmüş olmanız gerekiyordu. Bu çok silik yumurtlama değil çünkü. Bence hala yumurtlama olmamış koyulaşıyor birkaç güne olabilir
Cimcime30 adatuna ya bırde memlekete gıdıyorum yarın koca falan yok elımde kalmıştı test yapım dedım 😀akıntı noterde catlamıs oluyor dımı
Yakamoz20 Cimcime30 ı zaman pik olmuyor bu pik değil en kötü aynı eşitlikte koyu olacak c ve t çizgisi
Mariam2 Cimcime30 canm pik değil belki testlerde değişiyor ama benim t çizgi sonra koyu oldu dun oyilesine gebelik testi yaptım pembe çizgi çıkardı sonra 2 daha yaptın negatif tetler de güveniyorum oyulason da bu ara ben kan verdim ve tam pik günü akıntım oldu fazla 2 gün surdu kesildi
ppmerlina Cimcime30 canım aslında çok pik gözükmüyor dedikleri gibi tam ortada ama sen yine de değerlendir bence
Mariam2 Cimcime30 ayine gunde mi çatlıyor bilmiyorum ama pikden sonra en fazla 36 saat suryior diye biliyorum
Cimcime30 yesildeniz_ test yapmadım elımde bır tane vardı normalde kendımı takıp edıp anlıyorum dün baya akıntı oldu kaşık agrımd a oldu