Bebivekedi Ben 15. Haftadayım ve kontrolüm var doktorumdan rica etsem gösterir mi sizce siz ne gördünüz
ikibebelianne-M Bebivekedi 15+3 kontrolümde renkli ultrasonlada bakmıştı sonraki kontrollerde hep renkli kullandı
Ehjfjsjs Bebivekedi 11 haftalıkken bakmıştık canım kendi açtı 15 de de açtı geçen gittiğimde 18 haftalıktik yine açtı muayene bitimine yakın açıyor poz yakalarsa veriyor☺️
Bebivekedi Fatma5806 yaa doktorumu değiştirdim asla önceki doktorum bişey demedi hemen bakıp geçiyordu çok üzüldüm şimdi
Fatma5806 Bebivekedi ya doktor gerçekten çok önemli minicikti o zaman o hali bile çok güzel bu gittiğinizde açtırın mutlaka inş🥹🥰
Nazli_3009 Bebivekedi benimki 12 ye kadar normal baktı 12 ve sonrası hep renkli göstereyim anı kalsın diyor video falan çektiriyor
Nazli_3009 Bebivekedi cihazda imkan varsa tabiki de bakıyorlar 8-9 haftalık renkli bakan doktorlar bile var ama o haftalarda pek bir şeye benzemediği için o kadar da önemli değil ilerleyen haftalarda daha net
S-nur1 19 haftadayım hiç göstermedi ya 16 da sordum daha çok erken dedi niyeyse zaten 22 de detaylıya gidicem artık orda görücem💁🏻♀️🤦🏼♀️
mavideniz9696 Bebivekedi doktorun odasında renkli ultrason var her gittiğimde görüyorum mükemmel bir şey 🥹❤️
Eres26 16 da istedim 21 sonrası dedi Burda herkes çok daha erken görmüş Cumartesi günü 20+1 ken kontrolum var ısrar edicem aç diye Açmazsa doktoru değiştirebilirim öyle de kafam atar inat yaparım 😂