Figen00 Merhaba kızlar hamileliğinde uyku esnasında ağrısı varmış gibi inleme sesi horlama oluşan varmı 3 gebeliğim ilk defa başıma geldi böyle bir şey ve hamile kaldığım boyunca uykuya dalınca oluşuyor neden acaba aklım almıyor neden öyle oluyor
beyzaakartal Figen00 sorma bende de başladı bu aralar ne yapıcam diye düşünüyorum ama hamilelikte normalmiş sanırım herkeste oluyor diye biliyorum
busebasaran06 Figen00 kilonuz var mı o etkiliyor olabilir vücut üzerindeki ağırlıktan olabilir bilemedim
Yesmm21 Figen00 geçen gece bi akrabada yatıya kaldık sabah da eşime sende sağlam horluyorsun dediler söyliceklerim bu kadar 🤣🤣 çok sık uyandım eşim asla horlamıyodu ama benden de beklememişler tabi o sesleri 🤣
Figen00 beyzaakartal hadi ya benim 2 çocuğumda hiç yaşamadım eşimi hep kınıyordum başıma geldi resmen istemsizce oluyor ve haberimde olmuyor bu durum beni çok rahat etti açıkcası
Figen00 Aysllllm bende ara ara hisseder oldum ama neden acaba oluyor hamilelikte ortaya çıkınca ne gibi bağlantısı olabilir acaba🤔
Figen00 busebasaran06 evet 76 ile gebe kaldım malesef hamile kalmadan önce kilom rahatsız ediyordu nefesimi zorluyordu hamilelikte oluşunca tetikledi galiba mantıklı hamilelik sonrası geçermi acaba
busebasaran06 Figen00 geçebilir canım. benim eşimde de uyku apnesi var mesela doktor zayıflamadan ameliyat olamazsın daha çok zorlanırsın demişti. kilo aldıkça uyku kalitesi düşüyor horluyor nefesini tutuyor canım