Miraaaaam21 Kızlar selam arkadaşım 15+1 haftalık gene bugün doktor kontrolüne gitti doktor bebegin suyu fazla demiş , ailede engelli doğan varmı diye sormuş , fetal dna önermiş yap demiş , su fazlalığı nedir ? Başına gelen varmı
Kvsr46kvsr Miraaaaam21 su fazlalığına genelde şeker olduğu için yükseliyor derler. Ama alakası yok sanırım. Benimde şekerim çıkmadı ama suyu çok çok çok fazlaydı, ben az diyim siz çok anlayın doktor denizin içinde yüzüyor resmen, bu hiç normal değil diyodu. Şeker yüklemeesi yaptırdım sonuç normaldi. Ama yinede şekeri karbonhidratı üç hafta kadar tüketmedim. Çok dikkat etmiştim. Suyu normale dönmek üzere dedi 30. Haftamda. Arkadaşınızda dikkat etsin. Şeker hastasıymış gibi diyet yapsın bakalım. Toparlar inşallah
Luminousviento 22 -23. Haftalarda bebeğin suyu fazla dediler ya sıvıyı yutmada zorlanıyor ya da sağlıksız besleniyorsun dedi şekerim normal sayılırdı ama berbat besleniyordum. 3 hafta hep sağlıklı beslendim bir sonraki kontrolde su fazla değil artık normal sınırlara inmiş dedi bir sıkıntı olmadı. Arkadaşınızın beslenmesi nasıl pirinç beyaz ekmek makarna çok yiyor mu
Miraaaaam21 Luminousviento yaa öylemi 🥺 rabbim arkadaşıma da şifa versin İnşalah 🥺 bilmiyorum ki beslenmesini