_biranneadayi Bebeğine hem mama hem meme verenler, Ne kadar mama veriyorsunuz? Ne kadar sürede bir veriyorsunuz? Ayrıca bebeğe verilen 30 cc anne sütü ile 30 cc mamanın doyuruculuğu aynı mıdır? Bu konuda bilgisi olan varsa dinlemek isterim🥰
Eceunverkanra _biranneadayi Merhaba ben cogunlukla meme ve anne sutu veriyorum ama bazen mama da destekliyorum, mesela emzirdim anne sutu yeterli gelmedi hala karninin ac oldugunu hissediyorum o zaman ustune destekliyorum gibi. Bir de anne sutu ve mamanin doyuruculugu ayni degil, anne sutu kolay sindirildigi icin daha kolay aciktiriyor mama daha uzun sure tok tutuyor bildigim kadariyla.
EbCey _biranneadayi doyuruculuğunu bilmiyorum ancak ben de 50cc sütümün üzerine 20cc mama verdim sarılık yüzünden. O şekilde bitti satılığı.10 gün oldu doğum yapalı bağırsak problemlerim bitmedi. Bu gece hiç kalkamadım annem bir öğününde komple mama verdi.
_biranneadayi EbCey geçmesine sevindim. Ne kadar sürede verdiğinizi söylememişsiniz. 2 saatte bir mi? Yoksa her istediğinde mi